Over mij

Welkom op onze website! We hebben een schat aan ervaring en kennis om te delen, en we zijn enthousiast om je te helpen je zakelijke doelen te bereiken.

Wie ben ik.

Hallo, mijn naam is Robbe en ik ben ondernemer. Ik heb de afgelopen 7 jaar als ondernemer gewerkt, waarvan 3 jaar online. In die tijd heb ik een paar succesvolle websites in verschillende sectoren gelanceerd. Mijn expertisegebieden zijn online marketing en financiën – zowel persoonlijk als zakelijk.

Wat doe ik.

Ik ben de oprichter van businessnerd.nl, een blog dat zich zal specialiseren in ondernemerschap, online marketing en financiën. Ik wil ondernemers helpen hun bedrijf te laten groeien en succes te boeken.

Mijn verhaal.

Ik begon mijn ondernemerstocht toen ik nog maar 16 jaar oud was. Ik werkte als keukenhulp in een catering bedrijf en werd al snel chef-kok. Toen ik 21 was richtte ik mijn eerste bedrijf op.

Maar pas 3 jaar geleden begon ik me echt te richten op het online ondernemerschap als voltijdse carrière. Sinds die tijd, werkt ik als zelfstandige in de horeca en richte ik een paar succesvolle websites en leerde veel over online marketing en financiën.

Nu wil ik mijn kennis met anderen delen en hen helpen hun bedrijf te laten groeien.

Wat je van mijn blog kunt verwachten

is eerlijk, praktisch advies dat je helpt je bedrijf te laten groeien. Ik heb veel ervaring in de online ruimte en ik ben enthousiast om mijn kennis met je te delen.

Scroll naar boven